Τραγωδία στο Φλοίσβο: Τραμ παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα


Τραγωδία στο Φλοίσβο: Τραμ παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα
Διαμελισμένη σε σημείο που να μην είναι δυνατή η αναγνώρισή της
είναι η ηλικιωμένη που λίγο μετά τις 7 το πρωί παρασύρθηκε από το τραμ στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Πάρκου του Φλοίσβου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αναμένεται να επιχειρηθεί ανύψωση του βαγονιού, κάτω από το οποίο εγκλωβίστηκε η άτυχη γυναίκα, προκειμένου να ανασυρθεί η σορός της.

Η άτυχη ηλικιωμένη προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο, εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, αλλά ο οδηγός του τραμ δεν κατάφερε να σταματήσει το συρμό με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να τη σκοτώσει.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, ανέφερε σε δηλώσεις του για το περιστατικό πως «στις 07:15 το πρωί έγινε ένα ατύχημα κοντά σε διάβαση του Φλοίσβου. Μία γυναίκα 70 ετών, Αρμένισα στην καταγωγή η οποία είναι παντρεμένη με έναν Έλληνα. Δεν ήμουν μπροστά για να σας περιγράψω τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα, αλλά από αυτά που μου είπε και η Πυροσβεστική, μάλλον προσπαθούσε να περάσει απέναντι, δεν είδε το τραμ που ερχόταν και συνέβη το μοιραίο. Χρειάστηκε περίπου κάτι λιγότερο από δυο ώρες για να μπορέσουν να σηκώσουν το τραμ και να 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου