Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 14/9

http://i1.wp.com/www.astro-live.gr/wp-content/uploads/2014/06/imerisies-provlepseis-zodia-pempti-5-6.jpg?w=1050   Κριός                                                                                                                               
   γενικά: το άγχος στην εργασία θα σας φτάσει στο σημείο να ονειρευτείτε την απελευθέρωση, να βγείτε από την πόρτα και να πάρετε το πρώτο αεροπλάνο για οπουδήποτε. Άλλη μία πιθανή σκέψη είναι να επιστρέψετε στα θρανία και να εκπαιδευτείτε για μία καριέρα σε άλλο τομέα. Ίσως χρειάζεστε διακοπές και η επιστροφή στο σχολείο ακούγεται υπέροχη, όμως μην αποφασίσετε σήμερα. Περιμένετε μερικές ημέρες.
Ερωτικά  κάτι για το οποίο ενδιαφέρεστε και οι δύο, θα εμπνεύσει μία ρομαντική γνωριμία. Αν και το να περάσετε μία νύχτα μέσα με μία στοίβα βιβλία μπορεί να μην ακούγεται σαν ιδανικός τρόπος για να γνωριστείτε καλύτερα, θα εκπλαγείτε με αυτά που θα ανακαλύψετε.Οικονομικά και καριέρα κάποιοι άνθρωποι που είναι αρκετά πεισματάρηδες, σήμερα θα ζητήσουν την δική σας δημιουργική συμβουλή. Δουλέψτε μαζί τους. Η διαφορετική σας προσέγγιση θα δημιουργήσει κάτι μαγικό το οποίο θα τους μείνει αξέχαστο.

Ταύρος
Γενικά  ένας στενός φίλος ή αγαπημένος ίσως εξαφανιστεί από προσώπου γης σήμερα. Ίσως πανικοβληθείτε όταν δεν απαντήσει στα τηλέφωνα και στα μηνύματά σας. Είναι απασχολημένος με θεματα που αυτή τη στιγμή φαίνονται σημαντικά και θα επικοινωνήσει μαζί σας εν καιρώ. Όταν γίνει αυτό θα ακούσετε μερικά ενδιαφέρεοντα νέα.
Ερωτικά  η κύρια μέθοδος της αποπλάνησης, είναι συνήθως μέσα από γοητευτικές συζητήσεις, που επεκτείνεται σε μία ποικιλία θεμάτων. Σήμερα, αυτή η μέθοδος ίσως δοκιμαστεί, καθώς θα κάνετε μία μεγάλη κουβέντα με κάποιον που τα ενδιαφέροντά του έρχονται σε επαφή με τα δικά Οικονομικά και καριέρα  θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σαν να σας είχαν κλεισμένο για μέρες μέσα σε μία φυλακή. Μία ιδέα που σας ήρθε το προηγούμενο βράδυ, σας οδηγεί σε πράξεις. Εκμεταλλευτείτε όσο πρωτοποριακή και αν είναι.

Δίδυμοι
Γενικά  ένα μέλος της οικογένειας ίσως σκέφτεται να μετακομίσει ή να φύγει για λίγο καιρό. Αυτό θα σας γεμίσει με άγχος, αλλά μην τρελαίνεστε. Μην προσπαθήσετε να τον πείσετε για το αντίθετο. Ακούστε με συμπόνια και αφήστε τον να σας εκμυστηρευτείτε τα μυστικά του.
Ερωτικά  καθώς σας αρέσει να μαγειρεύετε, θα εκπλαγείτε με το σημερινό μενού. Η μέρα θα ξεκινήσει ρομαντικά και θα συνεχιστεί σαν αγώνας, στην προσπάθεια να αποδείξετε και οι δύο πόσα έχετε μάθει ο ένας για τον άλλον.σας. Οικονομικά και καριέρα  θα νιώσετε μία σημαντική ψυχική επαφή με κάποιον σήμερα. Το ένστικτο σας θα γνωρίζει άμεσα τι σκέφτεται ο άλλος. Η επαφή αυτή θα οδηγήσει σε μία σημαντική ανακάλυψη στην εργασία σας.

Καρκίνος
Γενικά  το άγχος σήμερα θα εμποδίσει την επικοινωνία σας. Δεν θα έχετε όρεξη να μιλήσετε σε κανέναν, ακόμα και στους πιο στενούς σας φίλους. Αυτό θα αποδειχθεί δύσκολο, καθως οι άνθρωποι θα θελήσουν τις συμβουλές και τη βοήθειά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Το αίσθημα αυτό θα εξαφανιστεί σύντομα.
Ερωτικά  σήμερα ίσως υιοθετήσετε την εικόνα του σοφού ατόμου που ξέρει τα πάντα για τα πάντα, αν θελήσετε να αλλάξετε τη σχέση σας. Ίσως χρειαστεί να σκάψετε βαθιά στην μνήμη σας για να παρουσιάσετε μία δήλωση που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό.Οικονομικά και καριέρα  Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα δύσκολο θέμα που μοιάζει αδύνατο να επιλυθεί, σταματήστε να αντιστέκεστε και η λύση θα έρθει. Μην είστε πεισματάρηδες. Ακολουθήστε τη ροή και θα βρείτε το δρόμο σας.

Λέων
Γενικά  τα οικονομικά σας φαίνεται να πηγαίνουν καλά, όμως οι οικονομικές σας σχέσεις δεν είναι ένα θέμα που θέλετε να το συζητήσετε. Ίσως θέλετε να πάρετε μία απόφαση μόνοι, χωρίς την επιρροή των άλλων. Όπως και να έχει, ένας στενός φίλος ή ο συντροφος θα το ανακαλύψει. Το άτομο αυτό όμως θα σας καταλάβει.
Ερωτικά  ποτέ το φλερτ και η αποπλάνηση δεν ήταν πιο εύκολη. Θα χρειαστεί όμως να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Το σύμπαν έχει συνωμοτήσει για να γίνετε αποδέκτες λατρείας! Οικονομικά και καριέρα οι λύσεις θα έρθουν μέσα από την καρδιά και όχι στο μυαλό. Αντιμετωπίστε οποιαδήποτε κατάσταση και προσωπικότητα με συμπόνια και κατανόηση, και οι δυσκολίες θα εξαφανιστούν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.Οικονομικά και καριέρα  διοχετεύστε την ενέργειά σας σε εύκολα για εσάς πράγματα. Μην προσπαθήσετε να προχωρήσετε σε τομείς που θα αντιμετωπίσετε αντιστάσεις. Το σύμπαν έχει καθορίσει ένα ξεκάθαρο και εύκολο μονοπάτι για εσάς.

Ζυγός
Γενικά  σήμερα θα έχετε το αίσθημα πως κάτι δεν πάει καλά, ίσως με έναν φίλο ή συγγενή. Αυτό θα σας απασχολήσει όλη την ημέρα, έτσι είναι καλή ιδέα να του τηλεφωνήσετε ή να ρίξετε μία ματιά στη κατάσταση με κάποιο τρόπο. Το πιθανότερο είναι να κάνετε λάθος, ή το άτομο αυτό να βιώσει ένα σοκ.
Ερωτικά  γενικά δεν σας αρέσει να σπαταλάτε χρόνο μιλώντας, ειδικά αν έχετε αποφασίσει πως μόνο έτσι μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να το κάνετε, για αυτό βγάλτε τον εγκυκλοπαιδικό σας εαυτό.

Παρθένος
Γενικά  σήμερα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε μόνοι, και ίσως περάσετε το απόγευμα διαβάζοντας ή δουλεύοντας πάνω σε ένα δικό σας πρότζεκτ. Ωστόσο, δεν θα γίνει ακριβώς έτσι. Θα υπάρξουν επισκέπτες και αναπάντεχα τηλεφωνήματα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και δείξτε τους καλούς σας τρόπους.
Ερωτικά  μέσα από ομιλίες πάνω σε θέματα που έχετε πολλές γνώσεις, θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας εντυπωσιάσει. Η πλανητική ευθυγράμμιση βοηθά τη συζήτηση να προχωρήσει κάνοντάς την ανάλαφρη και χιουμοριστική. Τόσο πολύ που θα θελήσετε να συνεχίσετε ίσως στο σπίτι.Οικονομικά και καριέρα  για να προχωρήσετε στην καριέρα, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια άλματα πίστης. Έχετε μία σταθερή βάση για να δουλέψετε, αλλά μην διστάσετε να επεκταθείτε στο άγνωστο. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί.

Σκορπιός
Γενικά  ένας οργανισμός που έχει σχέση με εσάς, ίσως αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Αυτό μπορεί να σας σοκάρει καθώς και όσους έχουν σχέση με αυτόν, αλλά είναι καλό που θα αποκαλυφθεί. Η αποκάλυψη αυτή θα έχει αντίκτυπο στους στόχους σας και θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε. Σηματοδοτούνται έντονες συζητήσεις.
Ερωτικά  μπορείτε να μιλήσετε μέσα από τη καρδιά σας σήμερα. Το άτομο που θέλετε, ίσως να μην τρέξει δίπλα σας, αλλά σίγουρα θα σας ακούσει. Το άτομο που παραμένει εκεί μετά από έναν ωριαίο μονόλογο, αξίζει να το βγάλετε σε ραντεβού. Οικονομικά και καριέρα  οι σύμμαχοι στην εργασία πρόκειται να σας δυσκολέψουν σήμερα. Στην αρχή θα αναστατωθείτε με την επιθετική τους φύση. Μετά από καλύτερη εξέταση, θα δείτε πως στην πραγματικότητα σας κάνουν χάρη. Σας βοηθούν να αλλάξετε προοπτική.

Τοξότης
Γενικά  κάποιες αναπάντεχες αλλαγές στον χώρο εργασίας, οι οποίες ήταν κρυφές μέχρι τώρα, θα βγουν στην επιφάνεια. Ίσως περιλαμβάνουν αλλαγή ιδιοκτήτη. Αυτό θα επηρεάσει την συμπεριφορά σας απέναντι στην εργασία. Ίσως σκεφτείτε να κάνετε και εσείς μία μεγάλη αλλαγή. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για αποφάσεις.
Ερωτικά  Η γνώση και η μάθηση είναι πολύ σημαντικά για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε. Δίνοντας προσοχή σε ένα μάθημα ή σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, ίσως γνωρίσετε τον άνθρωπο των ονείρων σας. Αξίζει να επιστρέψετε στα θρανία καθώς θα μάθετε συναρπαστικά πράγματαΟικονομικά και καριέρα  κάποια παλιά διαμάχη ανάμεσα σε εσάς και έναν συνάδελφο πρόκειται να κατασταλάξει σήμερα, καθώς θα υπάρξει συμπόνια στην ατμόσφαιρα. Ένα γεγονός στην εργασία θα σας φέρει πιο κοντά και θα συνειδητοποιήσετε πως είστε άνθρωποι που κάνουν λάθη.

Αιγόκερως
Γενικά  σήμερα θα εμφανιστούν κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν σας ή για το παρελθόν ενός κοντινού ατόμου. Ίσως σοκαριστείτε, αλλά η εξέλιξη θα είναι θετική. Θα ρίξει λίγο φως για τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείτε τα θέματά σας.
Ερωτικά  ίσως συμμετάσχετε σε μία βαθιά συζήτηση σήμερα για να τραβήξετε την προσοχή του ανθρώπου που λατρεύετε στα κρυφά. Έχει ενδιαφέροντα πιστεύω και θα θελήσει να τα μοιραστεί μαζί σας. Όμως, θα χρειαστεί να τον πείσετε πως θέλετε και εσείς το ίδιο.Οικονομικά και καριέρα  η ταχύτητα έχει αλλάξει. Θα βρεθείτε σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος σήμερα από αυτό που ήσαστε χθες. Είστε σε ένα καλύτερο μέρος, γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Οι πράξεις σας θα υποστηριχθούν από τους ανθρώπους και τα γεγονότα.

Υδροχόος
Γενικά  κάτι το οποίο θέλατε να κρατήσετε μέσα σε στενό κύκλο, ίσως αποκαλυφθεί κατά λάθος σήμερα στους λάθος ανθρώπους. Θα νιώσετε το συναίσθημα της προδοσίας, αλλά μην επιτεθείτε στους ανθρώπους που το ήξεραν.  Μπορείτε να μάθετε από αυτό.
Γενικα προτιμάτε να δημιουργείτε τις δικές σας ιστορίες αντί να τις ξεσηκώνετε από τα βιβλία. Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε κάτι που μάθατε στο σχολείο για να κερδίσετε ένα ραντεβού με ένα συναρπαστικό άτομο.Οικονομικά και καριέρα  δεν θα έρθουν στην ζωή σας όλες οι ευκαιρίες που ελπίζετε μέσα από τη λογική. Ίσως προέλθουν από καταστάσεις που θεωρείτε αναπάντεχες. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στην ανακάλυψη που θέλετε.

Ιχθύες
Γενικά  οι απαιτήσεις της εργασίας θα σας γεμίσουν με άγχος. Ίσως νιώσετε πως οι συνεργάτες σας εκμεταλλεύονται. Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Μπορεί να είναι καλή ιδέα, αλλά σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για αποφάσεις.
Ερωτικά  σήμερα θα νιώσετε την έλξη του έρωτα ό, τι και αν κάνετε. Θα νιώσετε στα ξαφνικά τα μάτια κάποιου πάνω σας. Ο αισθησιασμός στα μάτια σας θα τον διαπεράσει!Οικονομικά και καριέρα  μία γυναίκα αποτελεί τον καταλύτη για σήμερα. Αυτή η γυναικα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα πρότζεκτ το οποίο τον τελευταίο καιρό αναβάλατε ή αγνοούσατε. Πάρτε τις συμβουλές που θα σας δώσει και διοχετεύστε τις στη δουλειά σας. Θα κάνετε τη διαφορά.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου