Από την Κέιτ Μίντλετον στην Υβόννη Μόσνιακ: Μέλλουσες μαμάδες

 kate-middleton-william-prigkipas-570 Κέιτ Μίντλετον, Τζένιφερ Άνιστον, Υβόννη Μπόσνιακ. Τρεις επώνυμες κυρίες από τον χώρο της διεθνούς αλλά και της εγχώριας σόουμπιζ ετοιμάζονται να γίνουν μητέρες και να ζήσουν το μεγαλύτερο γυναικείο θαύμα.
Ας ξεκινήσουμε όμως από την είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τον πελαργό περίπου ένα χρόνο μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η Κέιτ, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Γουίλιαμ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, παρά το γεγονός ότι υποφέρει από πρωινή αδιαθεσία και δέχεται θεραπεία από τους γιατρούς στο Παλάτι του Κένσινγκτον.
Και από την Κέιτ στη Χολιγουντιανή Τζένιφερ Άνιστον. Η ηθοποιός, που κατά περιόδους της χρέωναν γάμους και εγκυμοσύνες, επιτέλους τους έκανε το χατίρι και είναι έγκυος. Φήμες, που όπως όλα δείχνουν ισχύουν, αναφέρουν ότι σε έξι μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του ερωτά της με τον Τζαστιν Θερό. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, "Life of Crime", με φουσκωμένη κοιλίτσα ενώ δημοσιεύματα θέλουν να έμεινε έγκυος με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως, διανύει και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το εντυπωσιακό μοντέλο από την Κροατία, σχεδιάστρια μόδας και σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, ήθελε εδώ και πολύ καιρό να γίνει μανούλα. Και να που έγινε! Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο και αναμένει με αγωνία το πρώτο τους παιδί.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου