ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! To μωρό της Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα γεννηθεί...

   Ο πελαργός θα φτάσει κοντά στην επέτειο γάμου του ζευγαριού-
Πότε θα κάνει η Δούκισσα την ΠΡΩΤΗ της δημόσια εμφάνιση  Πολύ ιδιαίτερη αναμένεται να είναι η φετινή επέτειος γάμου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μιας και τον Απρίλιο αναμένεται να γεννηθεί το δεύτερο μωρό τους!  Μέσω ανακοίνωσής του, το Παλάτι του Κένσιγκτον εκτός από την ημερομηνία άφιξης του πελαργού, έδωσε μια και καλή τέλος στις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να περιμένει δίδυμα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Ο 32χρονος Ουίλιαμ και η συνομήλική του, Δούκισσα του Κέμπριτζ, στις 29 Απριλίου θα συμπληρώσουν τέσσερα χρόνια γάμου, και αυτή αναμένεται να είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες επετείους τους. Όσο για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ η οποία υποφέρει από ναυτίες λόγω υπερέμεσης κύησης;

Όπως ανέφερε το Παλάτι του Κένσιγκτον, «συνεχίζει να έχει αδιαθεσίες, αλλά η κατάστασή της βελτιώνεται συνεχώς». Μάλιστα αναμένεται να κάνει και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της την Τρίτη, όπου και θα καλωσορίσει τον Πρόεδρο της Σιγκαπούρης στο Λονδίνο, ενώ αν είναι καλύτερα, θα συμμετέχει και στα υπόλοιπα events που θα λάβουν χώρα εκείνη τη μέρα.

Αυτή, θα είναι η ΠΡΩΤΗ της δημόσια εμφάνιση από τις 8 Σεπτεμβρίου, οπότε και ανακοινώθηκε επίσημα ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου