MΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΊΜΕΝΕΣ; 7 ΣΗΜΆΔΙΑ ΌΤΙ ΣΕ ΘΈΛΕΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΣEΞ


Aν είσαι 30 ετών και δεν έχεις μάθει ακόμα ότι οι άντρες μπορούν να πουν ότι

ψέμα σκεφτείς για να σε ρίξουν στο κρεβάτι τους τότε εμείς είμαστε εδώ. Τα σήμαδια πως ένας άντρας σε θέλει μόνο για σεξ είναι τα πιο ξεκάθαρα στο παιχνίδι του φλερτ.

Προσπερνάει τα προκαταρκτικά
Εσύ κατέβηκες χαμηλά αρκετή ώρα και εκείνος πως στο ξεπληρώνει; Δεν στο ξεπληρώνει ποτέ! Κάποιος καλοπερνάει και κάποιος καθόλου. Δες το σαν σημάδι.

Δεν σε συστήνει στους φίλους του. Ούτε στην οικογένειά του. Ούτε στα παιδιά του γραφείου.
Αν ένας άντρας ενδιαφέρεται για ένα φίλο με προνόμια θα προτιμήσει να περιορίσει την φασαρία. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα σε βάλει στη ζωή του αν δεν έχει λόγο να το κάνει.

Δεν σε ρωτάει για τους φίλους σου ή για τη δουλειά σου
Βαριέται και δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική σου ζωή. Δεν θέλει να του δίνεις σκοτούρες και να ταλαιπωρεί το δικό του μυαλό με τα δικά σου άλυτα προβλήματα. Σε θέλει στο κρεβάτι του και εκεί είναι μόνο για ευχάριστες στιγμές.

Είναι λίγο δύσκολος στο να κανονίσετε συνάντηση
Θυμάσαι που η γυναίκα ήταν αυτή που το έπαιζε δύσκολη στις συναντήσεις. Τώρα είναι κύριο χαρακτηριστικό των αντρών που σε βλέπουν για μία νύχτα. Όταν σε όλους του τις προτάσεις δίνει τις απαντήσεις: θα δούμε ή θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο τότε κάτι πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις. Εκείνος που θέλει να σε δει θα βρει χρόνο και όχι δικαιολογίες.

Σου στέλνει μήνυμα όταν είναι έξω και σου ζητά να πας σπίτι του
Δεν είναι κατακριτέο να έχεις έναν φίλο για αυτά τα κρύα βράδια του χειμώνα. Κακό είναι να το θεωρήσεις πως είναι σχέση. Πείσε τον εαυτό σου για τις προθέσεις του και μην παραμυθιάζεσαι.

Είναι πολύ καλός στο να τσεκάρει πως τα πήρες όλα φεύγοντας.
Μην ξεχάσεις το τζάκετ σου ή να το σουτιέν σου και το κραγιόν σου. Και τα γυαλιά σου. Εντάξει αγάπη μου δεν χάθηκε και ο κόσμος αν ξεχάσω κάτι γιατί μπορώ να ξαναπεράσω αύριο. Γιατί σε πιάνει τόσο στρες; Και η ειλικρινή του απάντηση θα ήταν: για αυτό ανησυχώ για να μην περάσεις αύριο.

Κάθε εκδοχή της σχέσης σας παίρνει σεξουαλική μορφή
Του μιλάς για το ρεσιτάλ που έδωσες στη δουλειά, κάνοντας το αφεντικό σου να σου πει μπράβο στο meeting της Πέμπτης και εκείνος το μόνο που έχει να σου πει είναι: Είμαι σίγουρος πως θα ήσουν πολύ σέξι με το σακάκι σου. Ανυπομονώ να σε δω με αυτά τα ρούχα στο κρεβάτι μου. Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο σήμα ότι σε θέλει μόνο για σεξ από το να στο λέει και λεκτικά.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου