Η LG θα διαθέσει το «μικρό» G3 και στη χώρα μας


Η Κορεάτικη εταιρεία LG ανακοίνωσε τη διάθεση του LG G3 S στη χώρα μας. Το LG G3 S αποτελεί
μία «μικρότερη» εκδοχή της ναυαρχίδας της εταιρείας, LG G3, και χαρακτηρίζεται από τον ίδιο πρωτοποριακό σχεδιασμό Floating Arc.


Το LG G3 S σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρεία διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη στην κατηγορία του, με διαγώνιο 5.0 ιντσών χρησιμοποιώντας πάνελ τεχνολογίας IPS LCD, με την οθόνη να καλύπτει το 74.1% της επιφάνειας της πρόσοψης της συσκευής. όπως αναφέραμε βασίζεται στο Floating Arc Design με απαλές, κυρτές πλευρές και στρογγυλεμένες γωνίες, ώστε να εφαρμόζει εύκολα και άνετα στο χέρι του χρήστη.

Το LG G3 S δανείζεται πολλά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες από το LG G3, όπως είναι οι Laser Auto Focus (λειτουργία που επιτρέπει στο G3 S να εστιάζει γρηγορότερα, μετρώντας την απόσταση μεταξύ του αντικειμένου και της κάμερας χρησιμοποιώντας ακτίνα laser), Touch & Shoot (οι χρήστες απλά αγγίζουν οποιοδήποτε σημείο της οθόνης για να εστιάσουν και να τραβήξουν μία φωτογραφία, μειώνοντας έτσι τα βήματα της διαδικασίας), Gesture Shot (selfies με ανίχνευση της παλάμης που ενεργοποιεί την αντίστροφη μέτρηση τριών δευτερολέπτων μέχρι τη λήψη της φωτογραφίας), Smart Keyboard (νέα λειτουργία που «εκπαιδεύεται» βάσει της πληκτρολόγησης του χρήστη, κάνοντας τη διαδικασία ακόμα πιο γρήγορη και με 75% λιγότερα λάθη) και QuickMemo+ (εύκολη και γρήγορη καταγραφή σημειώσεων ή σκίτσων).

Το κινητό βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 400 chipset με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 1.2GHz και διαθέτει οθόνη 5 ιντσών IPS LCD με ανάλυση 720 x 1280 pixels (294ppi). Διαθέτει 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω κάρτας microSD. Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 1.3 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος, κοντά στα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου και του πλήκτρου ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης διαθέτει τη κύρια κάμερα, η οποία εξοπλίζεται με αισθητήρα 8.0 Megapixels (με τεχνολογία Laser AutoFocus και LED flash).

Η μπαταρία του, που είναι αποσπώμενη έχει χωρητικότητα 2540mAh. Η συσκευή εξοπλίζεται επίσης με τις τεχνολογίες Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS/Glonass, NFC και microUSB 2.0 και είναι συμβατή με δίκτυα 4G LTE. Οι διαστάσεις της είναι 137.7 x 69.6 x 10.3 χιλιοστά και το βάρος της είναι 134 γραμμάρια. Το κόστος της είναι €369 και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό χρώμα.

πηγή insomnia.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου