Συμβουλές από μια πορνοστάρ για να ανα-στήσεις το κρεβάτι σου

 Συμβουλές από μια πορνοστάρ για να ανα-στήσεις την κρεβατοκάμαρά σουΠολλά ακούμε και διαβάζουμε για το πώς θα πετύχουμε τον απόλυτο οργασμό
ή για τους τρόπους που θα την κάνουμε να μην ξεκολλάει από το κρεβάτι μας. Αφήστε πίσω όσα ξέρετε γιατί η μάστερ του είδους, Τζέσικα Ντρέικ, έρχεται να ανατρέψει όσα πιστεύαμε. Η ξανθιά πορνοστάρ παραδίδει μαθήματα σεξ και σε καλεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές της. Θα το αρνηθείς;

Η Τζέσικα Ντρέικ υποστηρίζει πως η γυναικεία κορύφωση στο σεξ δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί αν ξέρεις να χειριστείς το κορμί της παρτενέρ σου και τονίζει πως το σημαντικότερο σε ένα καλό κρεβάτι είναι τα παιχνίδια μυαλού που επιβάλλεται να παίξεις μαζί της. Κάν΄τη λοιπόν να σε θεωρήσει τον τέλειο εραστή ακολουθώντας τα πέντε απλά βήματα που σου προτείνει η μάστερ Τζέσικα.

Μην τη γδύσεις αμέσως

Κοινώς, μην είσαι βιαστικός και τσαπατσούλης. Το μισοντυμένο κορμί είναι πολύ πιο θελκτικό από ένα ολόγυμνο κι αυτό όχι μόνο διότι σου εξάπτει την φαντασία αλλά και για άλλους λόγους που ποτέ δεν είχαν περάσει από το μυαλό σου. Όταν η γυναίκα δεν είναι τελείως γυμνή από τη μέση και κάτω, τα ρούχα ασκούν πίεση στο κορμί της κατά τη διάρκεια του σεξ πράγμα που την κάνει να νιώθει «βρώμικη» και αισθησιακή. Αυτό περνάει σε εσένα και υιοθετείς ενστικτωδώς τον πιο ζωώδη σου χαρακτήρα για να την ικανοποιήσεις. Από την άλλη, οι ψηλές γόβες επιμηκύνουν το πόδι και σφίγγουν τους γλουτούς της για περεταίρω απόλαυση.

Ωδή στο Dirty Talking

Αρέσει στις γυναίκες όσο αρέσει και σε εσάς. Φυσικά, η καθεμία θέτει τα δικά της όρια τα οποία σα σωστός εραστής οφείλεις να γνωρίζεις. Μίλα της άγρια, επιβλητικά και –αν το αντέχει- προσβλητικά  ώστε να νιώσει πως σου ανήκει ολοκληρωτικά και θα ότι θα της κάνεις ό,τι, όπως και για όσο θέλεις.

Γιατρέ μου, εσύ;

Τα παιχνίδια ρόλων εξάπτουν κάθε φαντασία. Δυστυχώς, οι γυναίκες τα τολμούν περισσότερο από τους άντρες και πολλές φορές διστάζουν να αφεθούν γιατί φοβούνται την αντίδραση του συντρόφου τους. Δώσε λοιπόν μια ευκαιρία στην εναλλαγή των ρόλων και θα με ευχαριστείς. Όσο σέξι είναι για σένα μια καυτή νοσοκόμα, μια πόρνη ή μια καθηγήτρια, άλλο τόσο είναι για εκείνη ο υδραυλικός, ο πιλότος ή ο βιαστής. Η χρήση των κατάλληλων κοστουμιών είναι σαφώς απαραίτητη.

Το διάλειμμα δεν είναι για… ξεκούραση

Εντάξει, όλοι χρειαζόμαστε ένα μικρό διάλειμμα για να ανακτήσουμε τις χαμένες μας δυνάμεις. Αλλά κακά τα ψέματα, διάλειμμα = αποσυντονισμός. Αντί να κάθεσαι και να χαζεύεις στην τηλεόραση, να τρως ή να καπνίζεις «προθερμάνσου» για τον επόμενο γύρο και ενθάρρυνέ τη να κάνει κι αυτή το ίδιο. Παίξε με τον μικρό σου φίλο ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη διείσδυση και ζήτησέ την να κάτσει απέναντί σου και να κάνει το ίδιο. Ξεκουράζεστε χωρίς να… χάνετε τη μπάλα.

Το στοματικό δεν είναι προκαταρκτικό

Είναι ώρα να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να καταλάβεις ότι το σεξ δεν είναι πρόγραμμα πλυντηρίου. Ξέχνα το γνωστό πρόπλυση – πλύση - στέγνωμα και φρόντισε να διεγείρεις τη φαντασία της και να μην την κάνεις να βαριέται. Γιατί να ξέρεις πως όλες βαριόμαστε την καθιερωμένη σειρά με την οποία μας «ικανοποιείς». Το στοματικό δεν είναι μόνο για την αρχή και οι αγκαλιές δε μας χρειάζονται μόνο στο τέλος. Σταμάτα τη διείσδυση και κάντ΄ της ξανά στοματικό. Της αρέσει, την ξεκουράζει και την ανάβει όσο δε φαντάζεσαι.

Υ.Γ. Μυστικό για λίγους: Επειδή ξέρω πόσο δυσκολεύεστε να την κάνετε να τελειώσει, θα σας πω το μυστικό. Είναι πολύ πιο δύσκολο να φτάσει στην κορύφωση όταν το σεξ είναι χαλαρό και απολαυστικό παρά όταν είναι άγριο και ζωώδες.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου