Νανά Καραγιάννη: «ο χωρισμός μου είναι σχεδόν ανακουφιστικός»

«η ανορεξία έφερε με τον πιο σκληρό τρόπο τα κακώς κείμενα της σχέσης»
Έκπληξη στο χώρο της showbiz προκάλεσε το ξαφνικό διαζύγιο της Νανάς Καραγιάννη και του Γιάννη Κωτσόπουλου, αφού το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ!

Η ίδια, λίγους μήνες μετά την είδηση του χωρισμού της, μιλάει για τα συναισθήματα που της δημιούργησε: «ο χωρισμός, είναι πάντα μια ιδιαίτερη διαδικασία, ο συγκεκριμένος όμως και σε αντίθεση με το 1ο μου διαζύγιο που ήταν πραγματικά εξαιρετικά οδυνηρό για μένα, είναι σχεδόν…ανακουφιστικός, με την έννοια ότι εδώ και πολύ καιρό η κοινή μας συμβίωση ήταν δύσκολη και για τους 2 και κανείς δεν αξίζει να ταλαιπωρείται τόσο, ειδικά όταν υπάρχει αλληλοεκτίμηση».

Η Νανά παραδέχεται πως η ανορεξία επηρέασε τη σχέση της με το σύζυγό της. «Η ανορεξία έφερε στην επιφάνεια με τον πιο σκληρό τρόπο τα κακώς κείμενα της σχέσης και τις διαφορές των χαρακτήρων μας αλλά και τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων. Έτσι, χωρίς δράματα και περαιτέρω εντάσεις, οργανώθηκα, κινητοποιήθηκα και έκανα αυτό που πραγματικά ήταν το ιδανικό» δηλώνει με σιγουριά η ραδιοφωνική παραγωγός.

Τέλος, αναγνωρίζει πως ο χωρισμός της τη βοήθησε να έρθει κοντά με τη μητέρα της, ενώ χαρακτήρισε τις σχέσεις με τους συγγενείς της «πληγή δεκαετιών». «Η σχέση με την μαμά μου επιτέλους έγινε ζεστή και ουσιαστική,τρυφερή και αληθινή,είπαμε τις αλήθειες μας,παραδεχτήκαμε τις ανοησίες μας,τα βάλαμε όλα πίσω οριστικά και ήρθαμε όσο κοντά πρέπει να είναι κάθε μητέρα και κόρη.Και αυτό δεν έχει ηλικία,ούτε ημερομηνία λήξης!Όσο μεγαλώνω,διαπιστώνω πόσο της μοιάζω και είμαι περήφανη για αυτό.Άλλωστε,συνήθως αναπαράγεις αυτό που έχεις βιώσει,και όχι αυτό που θα ήθελες ονειρικά!»
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου