Είναι να ΜΗΝ σου τύχει: Νύφη έμεινε έγκυος από το νάνο-στρίπερ του μπάτσελορ πάρτι της!

Το μωρό γεννήθηκε με νανισμό
 Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της έκανε πριν από σχεδόν έναν χρόνο μια νύφη από την Βαλένθια της Ισπανίας λίγο πριν από τον γάμο της αλλά το πλήρωσε «ακριβά» μετά…!!!

Η γυναίκα όπως όλες οι νύφες έκανε μπάτσελορ πάρτι, μόνο που «το γλέντησε» λίγο παραπάνω και έκανε σεξ με τον νάνο-στρίπερ.

Φυσικά στην αρχή το κράτησε κρυφό από τον σύζυγό της, όμως στην συνέχεια και μετά από μήνες αυτό κατέστη αδύνατο διότι έφερε στον κόσμο το παιδί της, το οποίο πάσχει από νανισμό!!!

Σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ο σύζυγός της νόμιζε ότι το παιδί ήταν δικό του και μόνο όταν το είδε στο νοσοκομείο κατάλαβε ότι «κάτι είχε πάει στραβά» με την γυναίκα του!

Η κοπέλα που γέννησε σε νοσοκομείο της Βαλένθια, αναγκάστηκε να ομολογήσει το μέχρι πρότινος καλά κρυμμένο «μυστικό» της, το οποίο όμως τώρα έχει γίνει διεθνής είδηση, αφού μετά την ιστοσελίδα LasCincoDelDia, της Βαλένθια που το μετέδωσε πρώτη, το μετέδωσαν και τα εθνικά μέσα στην Ισπανία.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η νεαρή γυναίκα δεν είχε αναφέρει ούτε σε συγγενικά της πρόσωπα, ούτε στις φίλες της, την φλογερή νύχτα που πέρασε με τον διασκεδαστή νάνο, αλλά αναγκάστηκε να εξομολογηθεί όλη την ιστορία μετά την γέννηση του γιου της.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει το αν την συγχώρεσε ο άνδρας της ή όχι...
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου