Έρευνα φέρνει τα πάνω κάτω – Οι ξανθιές τρώνε τη… σκόνη των μελαχροινών

 Έρευνα φέρνει τα πάνω κάτω – Οι ξανθιές τρώνε τη… σκόνη των μελαχροινών Εντάξει, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Η μάχη μεταξύ ξανθών και μελαχροινών  είναι αιώνια, όμως το πώς πραγματικά προτιμούν οι άντρες τις γυναίκες που θα σταθούν πλάι τους θα σας εκπλήξει. Το παράξενο είναι, πως για ελάχιστους άντρες, η επιλογή δεν έχει να κάνει απόλυτα με το χρώμα των μαλλιών, αλλά το πώς επιλέγει κάθε γυναίκα να «πλασάρει» το μαλλί της στα αρσενικά.

 Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι πως το χρώμα των μαλλιών προδίδει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μιας γυναίκας, σε καμία περίπτωση όμως δεν αποτελεί δείγμα εξυπνάδας ή δυναμισμού. Νομίζετε πως οι γυναίκες θα έκαναν τα πράγματα τόσο απλά για εσάς; Αν ναι, πλανάστε πλάνην οικτρά.

Σύμφωνα με έρευνες οι μελαχροινές γυναίκες θεωρούνται περισσότερο της καριέρας και έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση, ενώ οι ξανθιές είναι στα μάτια των αντρών λιγότερο έξυπνες και δημιουργικές, παρόλα αυτά όμως τραβούν τα βλέμματα πολύ περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες. Οι κοκκινομάλλες από την άλλη, είναι οι γυναίκες – φωτιά που ξετρελαίνουν τους άντρες με τον αισθησιασμό και τα κάλλη τους.Έρευνα φέρνει τα πάνω κάτω – Οι ξανθιές τρώνε τη… σκόνη των μελαχροινών

Για να βοηθήσουν τις γυναίκες να καταλάβουν τι είναι αυτό που πραγματικά τραβάει έναν άντρα σε μια γυναίκα και τι χρώμα μαλλιά προτιμούν οι άντρες να έχει η αγαπημένη τους, ερευνητές του Λονδίνου διοργάνωσαν μια ενδιαφέρουσα έρευνα. Έβαλαν μια γυναίκα να εμφανιστεί σε τρία διαφορετικά κλαμπ έχοντας κάθε φορά διαφορετική απόχρωση στα μαλλιά της.  Την ίδια γυναίκα λοιπόν, πλησίασαν περισσότεροι άντρες, σε ποσοστό 86%, όταν εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά καθώς όπως παραδέχτηκαν «ήταν όμορφη και εντυπωσιακή». Όταν οι ίδιοι άντρες ρωτήθηκαν ποια γυναίκα μεταξύ της ξανθιάς, της μελαχροινής και τις κοκκινομάλλας (που στην ουσία ήταν το ίδιο πρόσωπο) θα επέλεγαν για να συνάψουν σχέση, το 92% υποστήριξε πως θα διάλεγε τη μελαχροινή καθώς εκείνη απέπνεε δυναμισμό και εξουσία.

Δύο είναι λοιπόν τα συμπεράσματα. Δυστυχώς, οι άντρες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι επιφανειακοί και δύσκολα συνδυάζουν ερωτικά πάθη και οικογένεια. Όσο για τις γυναίκες; Οι ξανθιές θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως στο μυαλό των αντρών θα είστε πάντα τα «εντυπωσιακά κορίτσια» ενώ οι μελαχροινές χαίρετε της προτίμησής τους με το δυναμισμό και την εξυπνάδα σας.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου