Πέντε κόλπα για μακριές βλεφαρίδες

Πέντε κόλπα για μακριές βλεφαρίδεςΜικρά μυστικά για ακαταμάχητο βλέμμα


Θέλεις πιο μακριές βλεφαρίδες, υπάρχουν όμως τρόποι να τις «βοηθήσεις» να μακρύνουν πιο γρήγορα! Αρκεί να διαβάσεις παρακάτω πώς θα το καταφέρεις…

1. Xτένισέ τις. Mπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά δεν είναι καθόλου! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλά να τις χτενίσεις! Μπορείς να τις χτενίσεις με ένα παλιό βουρτσάκι από μια μάσκαρα που δεν χρησιμοποιείς πια και να δεις πώς θα δείχνουν πιο πυκνές αλλά και πιο ξεχωριστές αλλά θα τις βοηθήσεις να μακρύνουν και πιο εύκολα!

2. Αντί να σκορπάς τα χρήματα σου προσπαθώντας να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο μακριές με διάφορες θεραπείες γιατί δεν τους απλώνεις λίγη βαζελίνη; Πριν πέσεις για ύπνο άπλωσε λίγη βαζελίνη στις βλεφαρίδες σου και θα τις δεις πιο μακριές. Μπορεί να μην βρεθείς την επόμενη μέρα με βλεφαρίδες μέχρι το φρύδι όμως αν το κάνεις για ένα διάστημα θα δεις αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.

3. Το ελαιόλαδο δεν είναι τέλειο μόνο για το φαγητό αλλά κάνει και καλό στις βλεφαρίδες σου!Αν απλώσεις λίγο ελαιόλαδο στις βλεφαρίδες σου το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο τότε θα απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά στοιχεία και θα μεγαλώσουν!

4. Kάνε μασάζ: οι βλεφαρίδες σου μπορεί να πέφτουν ή να σπάνε ή απλά να μην τις προσέχεις. Αν τρίβεις ελαφρά τις βλεφαρίδες σου όμως που και που θα ενεργοποιήσεις τον θύλακα της τρίχας και έτσι θα βοηθήσεις τις βλεφαρίδες σου να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

5. Η βιταμίνη Ε κάνει καλό! Μια μικρή ποσότητα στις βλεφαρίδες σου θα τις εκτοξεύσει στα ύψη! Σε στιλ λοσιόν η βιταμίνη Ε είναι ένας τέλειος τρόπος να τις δεις να μεγαλώνουν!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου