Πρόβατα έφαγαν μαριχουάνα αξίας 5.000 ευρώ και μαστούρωσαν άσχημα

 Πρόβατα έφαγαν μαριχουάνα αξίας 5.000 ευρώ και μαστούρωσαν άσχημα Το… χόρτο δεν ήταν αυτό που είχαν φανταστεί
 "Μαστούρωσε" επικίνδυνα ένα κοπάδι από πρόβατα στην κομητεία Σάρρεϋ της Αγγλίας, όταν στο δρόμο του βρέθηκαν επτά σακούλες με μαριχουάνα.

Το περιστατικό συνέβη όταν τα πεινασμένα πρόβατα αναζητώντας τροφή βγήκαν έξω από τα όρια τους αγροκτήματος του ιδιοκτήτη τους, και ένα εξ αυτών εντόπισε επτά μαύρες σακούλες οι οποίες, προφανώς, είχαν μια ιδιαίτερη μυρωδιά. Αφού κατάφερε να ανοίξει μια από αυτές, όλο το υπόλοιπο κοπάδι προβάτων ακολούθησε και τελικά τα πρόβατα κατανάλωσαν το χασίς, αρίστης ποιότητας, αξίας περίπου 5.000 ευρώ (4.000 λιρών Αγγλίας).

Σύμφωνα με τον Indypendent, ο ιδιοκτήτης των προβάτων είδε τα ζώα του να πέφτουν στο έδαφος ζαλισμένα, με τα πόδια στον αέρα, χωρίς ωστόσο να εμφανίζουν άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Βλέποντας τα απομεινάρια του γεύματος τους, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, θεωρεί πως κάποιοι έμποροι ναρκωτικών είχαν αφήσει τις σακούλες με την κάνναβη, πιστεύοντας πως δεν κινδυνεύουν να γίνουν αντιληπτές ούτε καν από ένα πεινασμένο κοπάδι προβάτων.

Δεν ήξεραν πως εκτός από κάποιους που καπνίζουν... χόρτο, υπάρχουν και κάποιοι που το τρώνε;;;!!!!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου