Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 26 Οκτώβρη

Τι ζητάει το κάθε ζώδιο από την σχέση του...          Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζωδια 26/10  
  ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αναγνωρίζεις κάποια πράγματα για σένα και αυτό είναι αρκετό για να προχωρήσεις σε μεγαλύτερες τομές αλλά και πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από εσωτερικά αδιέξοδα...
Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερο μαγνητισμό.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό είναι τόσο σημαντική που και να μην θέλεις να είστε μαζί, μέχρι να ξεπληρώσετε το κάρμα που έχει ο ένας προς τον άλλον θα υπάρχει η αναγκαιότητα για να είστε. Με τον Αιγόκερω θα έρθετε πιο κοντά αλλά με ένα τρόπο αρκετά επιθετικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε φάση που δε θέλεις να μιλάς για τη δουλειά σου, αλλά σίγουρα θα σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς σε βάθος με τα οικονομικά σου. Κυρίως θα κάνεις έρευνες για το τι είναι καλύτερο να ακολουθήσεις πάνω στο θέμα ενός ακινήτου.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Πιθανόν να βρίσκεσαι σε μια μετέωρη φάση και να μην ξέρεις από πού να πιάσεις ένα θέμα το οποίο αυτή την στιγμή έχει να κάνει και με τους άλλους γύρω σου που με τον τρόπο τους σε κρατάνε κάτω ή πίσω λόγω συμπεριφορών εξάρτησης.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός θεωρείται ένα άτομο πολύ ιδιαίτερο για σένα αλλά έχει κάνει πολλά για να σε δέσει ώστε να μην μπορείς να ζήσεις μακριά του και κατά εποχές το θυμάσαι και επαναστατείς. Κυρίως σήμερα θα αποκαλύψεις τις σκέψεις σου τις οποίες τις κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Ο Αιγόκερως θα είναι μια νέα γνωριμία η οποία θα σου κάνει πάρα πολύ καλό γιατί θα βρείτε μεταξύ σας απόλυτο ταίριασμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κεντρίζεις με τις απόψεις σου και τις θεωρίες σου κάποια άτομα και μπορεί να θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Μερικές φορές όμως όλα εξαρτώνται από αποφάσεις της στιγμής για αυτό σήμερα μπορεί να παραμείνουν στον αέρα πολλές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βρίσκεσαι για λίγο μέσα στον εαυτό σου και κάνεις πολύ βαθιές αναλύσεις και σκέψεις. Δυσκολεύεσαι όταν πρέπει να δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων γιατί σου αρέσει να τα βλέπεις με τον δικό σου τρόπο. Το καλό είναι ότι όσο θα προχωράει η ημέρα εσύ θα βγαίνεις από τα δύσκολα γιατί πλέον έχεις άλλη οπτική.
Ερωτικά: Η βαθιά σχέση σου με έναν Σκορπιό αν βέβαια το θέλεις θα σε κάνει πιο έμπειρο/η γιατί θα αναγκαστείς να βλέπεις τα πράγματα όπως παρουσιάζονται αλλά να εμβαθύνεις στις καταστάσεις. Ο Τοξότης βέβαια είναι η χαρά της ζωής για σένα γιατί πάντα σου δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της και σίγουρα σήμερα κάπου θα τον συναντήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ωριμότητα στην σκέψη σου και αυτό θα σου δώσει μια μεγάλη δύναμη. Αν δε φοβάσαι να πάρεις την εμπειρία θα δεις ότι θα προχωρήσεις και θα ρισκάρεις για να αλλάξει η οικονομική σου ταυτότητα. Από το μεσημέρι και μετά μπορεί να σου τηλεφωνήσει είναι πρόσωπο που σε ξεσηκώνει και μαζί του ρισκάρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί να σκέφτεσαι ότι αρκετά άτομα κινούνται με σκοπιμότητα, κυρίως όταν σε πιέζουν γιατί σε αναγκάζουν να ρισκάρεις σε θέματα που εσύ δεν γνωρίζεις. Πιθανόν να νιώθεις ότι θέλουν να εξαρτάσαι από αυτά αλλά εσύ μπορείς να διαχειρίζεσαι οτιδήποτε γίνει αυτή την περίοδο. Το θέμα ενός παιδιού σε έχει κάνει πολύ χαρούμενο/η.
Ερωτικά: Η αντίληψή για την ερωτική σου ζωή αλλάζει γιατί έχεις διαφοροποιηθεί απέναντι σε όλες τις διαθέσεις του άλλου ατόμου και δεν υπάρχουν τοίχοι και όρια που πολλές φορές βάζεις, επειδή δεν εμπιστεύεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάει μια περίοδος που θα σε κάνει να νιώσεις ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και όλα να γίνουν πιο εύκολα. Βέβαια αν παρατηρήσεις καλύτερα, θα καταλάβεις ότι αυτό θα το προκαλέσεις εσύ με τις πράξεις σου και τον διαφορετικό τρόπο που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η χθεσινή δύσκολη διάθεση δεν θα κρατήσει και πολύ. Τουλάχιστον για σήμερα θα αλλάξει το σκηνικό και θα κρατήσεις με τον τρόπο σου κάποιες ισορροπίες γιατί θα απελευθερωθείς από την μαυρίλα αλλά και την δέσμευση που μπορεί να είχες από το σπίτι σου.
Ερωτικά: Κρατάς αποστάσεις κυρίως αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Υδροχόο. Όμως ευτυχώς κάτι θα γίνει και θα χαλαρώσεις τα όρια που έβαλες είτε λόγω ευθιξίας, είτε γιατί θα σταματήσεις να πιστεύεις ότι το άλλο πρόσωπο δεν σε σέβεται. Είναι καλύτερα να απελευθερωθείς από τις απόλυτες ιδέες σου, για να περάσεις πιο άνετα την ημέρα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε κάποια θέματα γιατί συνέχεια εμφανίζεται ένα εμπόδιο μπροστά σου. Όλα να θυμάσαι είναι μέσα στο μυαλό σου κι αν προσπαθήσεις να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις θα διαπιστώσεις ότι η λύση είναι μπροστά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να μιλήσεις πιο ελεύθερα και θα κάνεις κάποιες κινήσεις με άτομα από την οικογένεια σου που νιώθεις ότι σε έχουν πιέσει αρκετά. Μερικές φορές η απελευθέρωση μπορεί να σου φέρει και νεύρα ή στρες αλλά τουλάχιστον θα είσαι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Προσπαθείς να μην βλέπεις πλέον το δέντρο αλλά το δάσος κι αυτό σε βοηθάει να δεις με ένα άλλο μάτι τη σχέση σου, κυρίως με τον Σκορπιό που νιώθεις ότι μερικές φορές σε καταπιέζει. Με τον Δίδυμο βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερη φάση και μια νέα γνώση θα σε ενώσει μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει γιατί θα την πεις με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Μην αφήνεις όμως να φεύγουν οι ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου γιατί σχετίζονται με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Σήμερα μπορεί να χαλάσεις κάποια χρήματα χωρίς να έχεις ιδιαίτερες επιθυμίες, αλλά να ξοδέψεις μόνο και μόνο για να ξοδέψεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Δυναμώνεις και με τον τρόπο σου περνάς κάποιες απόψεις πολύ ελεύθερες και σε φίλους αλλά και σε άτομα που χρειάζεται να πάρεις μια συγκεκριμένη θέση, αν μιλήσεις σε μια ομάδα. Ο λόγος σου πάντως θα είναι συγκεκριμένος και μεστός και θα κερδίσεις τους συνομιλητές σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη θα είναι δυνατή γιατί θα έρθετε πολύ κοντά και με τον τρόπο σου θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα γνωρίσεις ένα Αιγόκερω που δεν είναι όμως κι η πιο εύκολη γνωριμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου βρίσκεται αυτή την στιγμή σε μια κρίσιμη καμπή, για αυτό θα δοκιμάσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη πάνω από όλα του εαυτού σου και μετά των άλλων. Οι κινήσεις που θα κάνεις θα είναι πολύ δυναμικές αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα συγκρουστείς με κάποια άτομα που εκφράζουν το κατεστημένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες νέες επιδράσεις οι οποίες θεωρούνται πολύ θετικές. Επειδή έχει μπει και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει σημαντικά και θα σε συμπαρασύρει να ξεφύγεις από το αυστηρό σκληρό πρόγραμμα που βάζεις στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Έχεις επενδύσει σε ένα άτομο υπερβολικά και τώρα θα φανεί αν τελικά μπορείτε να είστε μαζί ή όχι, κυρίως από την πλευρά σου που θα αναγνωρίσεις τελικά το σωστό και το λάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάει μια νέα φάση που σίγουρα θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τις γνωριμίες σου αλλά να κάνεις πραγματικότητα κάποιες δικές σου εμπνεύσεις. Η συνεργασία με τον Ταύρο θα είναι πολύ εύκολη αυτή την περίοδο γιατί οι απόψεις σας θα ταυτίζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις πολλές εμπνεύσεις και αυτό σίγουρα σε βοηθάει γιατί έχεις ανάγκη να επεκτείνεσαι και να βρίσκεσαι σε μια νέα φάση ως Τοξότης. Η σχέση σου με το εξωτερικό και τα ταξίδια πάντα ήταν ερωτική, οπότε θα προσπαθήσεις να κάνεις έστω κι ένα μικρό ταξίδι, αν δεν το έχεις ήδη κάνει.
Ερωτικά: Έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου κάτι πολύ κρυφό και αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο να το αποκαλύψεις όσο και αν είσαι άτομο που κινείται ελεύθερα και άνετα. Όμως η καρδιά σου θα κλείσει για ένα διάστημα και θα κρατήσει τον έρωτα για έναν Ταύρο ή Σκορπιό. Με τον Δίδυμο ή Λέοντα είναι πιο εύκολα και πιο βατά τα πράγματα μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προτάσεις που όμως φοβάσαι να αξιοποιήσεις γιατί δε θέλεις να χάνεις το χρόνο σου χωρίς να κερδίζεις αυτήν τη στιγμή. Καλό είναι να γίνουν όλα κάτω με διαφάνεια γιατί μετά θα υπάρχει πρόβλημα. Οι πωλήσεις γενικά σου πάνε για αυτό μπορεί να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με θέματα ομορφιάς ή και αισθητικής ή να δουλεύεις προς το παρόν σε ένα κλειστό κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Ο Άρης που θα μπει σήμερα στο ζώδιο σου θα σου δώσει μια ξεχωριστή νότα δράσης. Συνήθως δεν αφήνεις το σώμα σου ελεύθερο και τώρα θα το κάνεις γιατί έχεις την ανάγκη από μεγαλύτερη ατομική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο είναι καταλυτική για σένα γιατί έχετε πολλά κοινά σημεία, κυρίως όταν σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια μαζί του ή να συζήσετε. Όμως για να πετύχει θα πρέπει να καταφέρετε να απομονώσετε όλα τα αρνητικά στοιχεία που μπορεί να κουβαλάει ο καθένας από την οικογένεια του. Ο Δίδυμος είναι πολύ κοντά σου αλλά μπορεί να έχετε συγκρούσεις για ιδεολογικά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου γνώμη θα μετρήσει περισσότερο στους γύρω σου για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις κάποιες προσπάθειες οι οποίες θα σε δικαιώσουν. Η σχέση σου με άτομα από την οικογένειά σου μερικές φορές είναι τεταμένη για αυτό θα δοκιμάσεις να ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ κάπως τους τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αφήνεις πίσω σου κάποιες άσχημες αναμνήσεις που δεν θέλεις να θυμάσαι. Θα δοκιμάσεις να απελευθερωθείς από τα δεινά σου γιατί συνήθως οι σκέψεις σου προκαλούν αυτή την πίεση. Ακόμα και εφημερίδα ή ένα ενδιαφέρον βιβλίο να ξεφυλλίσεις σήμερα θα σου δώσουν το άνοιγμα που θέλεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Καρκίνο θα αρχίσει να εξελίσσεται περίεργα γιατί μέχρι τώρα οι προσπάθειες σου ήταν πολύ συγκεκριμένες. Τώρα όμως θα αντιληφθείς πιο εύκολα πως θα πρέπει να του συμπεριφερθείς και πιθανόν να συνεχίσετε κάτι που είχατε αφήσει από το καλοκαίρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος αλλά και νέες δραστηριότητες. Η σχέση με την εξουσία αυτή την περίοδο και κυρίως με το αφεντικό σου θα είναι καλύτερη γιατί θα δεις και τα καλά της δουλειάς που κάνεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Αφήνεις πίσω σου κάποιες αρνητικές καταστάσεις, κυρίως χαοτικές, που σε εμποδίζουν να δεις την αλήθεια. Τώρα όμως θα προσγειωθείς πιο εύκολα γιατί θα δημιουργηθούν νέες γέφυρες με άτομα που θα είναι περισσότερο οργανωμένα και με πρόγραμμα, οπότε δεν θα επηρεάζεσαι πια από σχέσεις που σε κουράζουν. Η ομορφιά δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η για αυτό θα προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο σε απασχολεί γιατί μάλλον είναι πολύ μακριά σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα μαζί του. Το όριο που έχετε βάλει μεταξύ σας είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει. Πιθανόν ο Κριός να σε προβληματίζει γιατί έχει κάποια διαφορετική γνώμη για τον έρωτα από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεις διέξοδο η οποία σίγουρα θα σου δώσει κέρδος και κυρίως μια επιτυχία αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις και πολύ γιατί θα έρθει αβίαστα η εξέλιξη του στόχου σου.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου