Πενέλοπε Κρουζ: Η πιο σέξι γυναίκα του 2014

images (6) Η Πενέλοπε Κρουζ αναδείχθηκε ως η πιο σέξι γυναικεία παρουσία του 2014, από το περιοδικό Esquire. Δεδομένου ότι είναι μια γυναίκα που έχει πατήσει τα 40 και μητέρα δύο παιδιών, η απονομή αυτού του τίτλου είναι κάτι που εντυπωσιάζει
.images (7)
Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό μίλησε για τον εαυτό της, την προσωπικότητά της και πώς αυτή άλλαξε με το πέρασμα του χρόνου. Όσο για τον άντρα της και τα παιδιά της τονίζει:  «Αυτά είναι μόνο για μας».  Όπως η ίδια αναφέρει, το όνειρό της ήταν να γίνει μπαλαρίνα. Όμως το 1992 τα σχέδια αλλάζουν όταν έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην ταινία «Jamon, Jamon», στην οποία και η ερμηνεία της και η πρώτη της γυμνή εμφάνιση κρίθηκαν συγκλονιστικές. Αυτή η συμμετοχή ήταν που την έκανε να αφήσει στην άκρη όλα τα άλλα σχέδια και να αφοσιωθεί στην υποκριτική.
Με απόλυτη ειλικρίνεια, μιλώντας για τα αδέρφια της, παραδέχεται: «Δεν με έβρισκαν καθόλου σέξι, με έβρισκαν αστεία. Και όποτε έκανα μια πιο σέξι φωτογράφηση, με κορόιδευαν...».
Βέβαια, ακολούθησαν πολλές ταινίες για την Πενέλοπε Κρουζ, στις οποίες πήρε μέρος αλλά και πρωταγωνίστησε, καθώς και κάποιες σχέσεις, με τελευταία αυτή με το Χαβιέ Μπαρδέμ, τωρινό σύζυγό της.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου