17χρονη σκότωσε το νεογέννητο παιδί της και το έψησε στη ξυλόσομπα!

 moro-570Μία 17χρονη ήταν έγκυος και δεν το είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν.
Μόλις γέννησε έπνιξε το μωρό με ένα μαξιλάρι και στη συνέχεια το έψησε!

Η νεαρή είχε καταφέρει να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, μία φίλη της δήλωσε σε ρουμανικά μέσα ενημέρωσης πως «δεν φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης». Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις γέννησε, ήταν να πνίξει το βρέφος, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της από το σπίτι. Στη συνέχεια, το έριξε μέσα στην ξυλόσομπα ώστε να αποτεφρωθεί και έτσι να μην μάθει κανείς τι συνέβη.

Η 17χρονη δεν άφησε κανένα ίχνος της πράξης της αλλά την επόμενη μέρα μετά το περιστατικό δεν άντεξε και άρχισε να διηγείται την αποτρόπαια πράξη στους συμμαθητές της. «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα είδος άρρωστου αστείου αλλά όταν άρχισε να μπαίνει σε λεπτομέρειες, συνειδητοποιήσαμε ότι έλεγε αλήθεια» δήλωσε μια συμμαθήτριά της.

Η φρικιαστική ιστορία έφθασε στα αυτιά μιας δασκάλας που ειδοποίησε την αστυνομία. Η 17χρονη συνελήφθη και ομολόγησε στους αστυνομικούς τι είχε κάνει. «Είπε ότι φοβόταν πολύ τους γονείς της και αν ανακάλυπταν ότι ήταν έγκυος, θα θύμωναν πολύ», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας.

Ο πατέρας της έφηβης είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κόρη του ήταν παντρεμένη αλλά είχε χωρίσει και είχε γυρίσει στο πατρικό της. Έμαθε όσα είχαν συμβεί, όταν είδε την αστυνομία στο σπίτι τους. Η δράστης θα περάσει από ψυχολογικά τεστ και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα της απαγγελθούν κατηγορίες.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου