Σοκ για τον Πρίγκιπα Χάρι, συγκλονιστικό τροχαίο για μηχανόβιο συνοδό του

   Σοκ για τον Πρίγκιπα Χάρι, συγκλονιστικό τροχαίο  για μηχανόβιο συνοδό του     Σοκ έπαθε σύμφωνα με πληροφορίες ό Πρίγκιπας Χάρι με το ατύχημα που έπαθε αστυνομικός από την συνοδεία του.

Ο πρίγκηπας Χάρι, επέβαινε σε ένα Range over, ενώ κατευθυνόταν με τη συνοδεία του στα Invictus Games, όταν ο μηχανόβιος αστυνομικός που τον συνόδευε, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Ο οδηγός της μηχανής πετάχτηκε αρκεςτά  μέτρα μακριά, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκε αναίσθητος έξω από το όχημα.πρ4.jpg

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Χάρι, φοβούμενος αρχικά πως πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, προσπέρασε το σημείο της σύγκρουσης και σταμάτησε αρκετά μέτρα μακριά ώστε να βεβαιωθεί πως όλα είναι καλά.


Αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν ότι ο Χάρι  που ήταν παρών σε όλο περιστατικό, είχε πάθει τέτοιο σοκ, που καθόταν κάτω και είχε βάλει τα χέρια στο κεφάλι, με την ανησυχία να έχει «ζωγραφιστεί» στο πρόσωπό του, όση ώρα οι σωματοφύλακές του έδιναν τις πρώτες βοήθειες στον αναίσθητο οδηγό, ο οποίος χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική.


Η αστυνομία, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τις αιτίες του ατυχήματος στον δρόμο Prince Albert.

Από τη σύγκρουση, ο Χάρι δεν τραυματίστηκε, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.πρ3.JPG         πρ5.jpg         πρ6.jpg         πρ7.jpg         πρ9.jpg         πρ11.jpg

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου