Έγκυος για δεύτερη φορά η Beyonce;

                                                               Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι θαυμαστές του ζευγαριού Μπιγιονσέ - Τζέι Ζ., όταν ξαφνικά, σύμφωνα με το Radar, κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού, ο Τζέι Ζ άλλαξε τους στίχους και τραγούδησε: «γιατί είναι έγκυος και περιμένει ένα ακόμα μωρό»!
Το περιοδικό βέβαια δεν αναφέρει λέξη για το πώς αντέδρασε η Μπιγιονσέ στην αποκάλυψη - βόμβα που έκανε ο σύζυγός της, κάνοντας αρκετούς να κάνουν λόγο για μια ακόμα φήμη.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια, έχει μία κόρη, τη δίχρονη Μπλου Άιβι και είναι πολύ πιθανόν να σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Άλλωστε την περασμένη εβδομάδα και το περιοδικό Ok! επικαλέστηκε πηγή κοντά στο χρυσό ζευγάρι της μουσικής, η οποία δήλωσε πως ο Τζέι Ζ τον τελευταίο καιρό είναι πολύ προστατευτικός με την Μπιγιονσέ, ακριβώς όπως ήταν και στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Κάνει ότι μπορεί ώστε η Μπιγιονσέ να μην αγχώνεται για τίποτα. Έχει ενημερώσει όλους τους συνεργάτες τους ότι θα πρέπει να μιλούν ήρεμα και χαμηλόφωνα, ότι θα πρέπει να υπάρχει χαμηλός φωτισμός στο καμαρίνι της καλής του, ότι θα ακούνε μόνο απαλή, χαλαρωτική μουσική και ότι η Μπιγιονσέ θα τρώει μόνο βιολογικά προϊόντα», ανέφερε το περιοδικό.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου