Πως καψουρεύονται οι άντρες; Η καψούρα σε 7 φάσεις!

  Πως καψουρεύονται οι άντρες; Ποιες φάσεις περνάνε για να φτάσει ο έρωτας από το …
μάτι στην 
καρδιά; Δες τις 7 φάσεις για να ξέρεις τι σε περιμένει!

Οι άντρες και οι γυναίκες καψουρεύονται πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο. Η μεγάλη διαφορά θα μπορούσε να είναι ότι μία γυναίκα νοιώθει αμέσως στοργή και “θεοποιεί” τον άντρα που έχει απέναντί της, ενώ ο άντρας πρέπει να περάσει από κάποιες φάσεις για να νοιώσει το ίδιο.


Φάση 1η: Μου αρέσεις!

  I like you Όσο και αν ακούγεται ενοχλητικό για κάποιες γυναίκες, ναι, είναι αλήθεια, η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο! Για να γυρίσει ένας άντρας να προσέξει μία γυναίκα πρέπει να τον ελκύσει κάτι στην εξωτερική εμφάνιση… Συνήθως το στήθος ή η… πίσω όψη! Οπότε κάνεις like και συνεχίζεις!


Φάση 2η: Η αναζήτηση της σωστής skeftetai

  skeftetaiΔυστυχώς όπως και σε όλα τα πράγματα της ζωής πρέπει να γίνει το ξεδιάλεγμα. Μπορεί να μην είχες κανένα ενδιαφέρον και καμία σχέση για αρκετό καιρό. Όταν όμως πεις να μια κοπέλα που θέλω, θα εμφανιστεί και 2η και 3η και τσουπ και μια ωραία  πρώην…. Όποτε θα πρέπει να διαλέξεις (λογικά)!

Φάση 3η: Ξεκινά το κυνήγι fasi 3i

  fasi 3iΣτην συνέχεια ο άντρας αφού κατασταλάξει τότε θα ξεκινήσει για το κυνήγι για να δει αν το έδαφος είναι εύφορο. Είναι ικανός να ψάξει για αυτήν αρκετά. Έτσι, ώστε να βρει πληροφορίες για να πετύχει το θήραμά του!

Φάση 4η: Εντυπωσιασμός  entiposiasmos

  entiposiasmosΕξυπνη ατάκα, όμορφη κίνηση, ρομαντισμός… Σίγουρα θα κάνει κάτι για να την εντυπωσιάσει. Και εδώ είναι η διαφορά του άντρα και της γυναίκας!!! Σε αυτό το σημείο η γυναίκα έχει ερωτευτεί, ενώ ο άντρας όχι!

Φάση 5η: Ζητάω το ενδιαφέρον σου e skeftomai

  se skeftomaiΣε αυτήν τη φάση ο άντρας ζητάει την επιβεβαίωση. Θέλει την καλημέρα, την καληνύχτα της κοπέλας του. Κατανόηση στα προβλήματα του και 0 καταπίεση! Θέλει απλώς να τον σκέφτεται και να του το δείχνει!


Φάση 6η: Επιτέλους η μεγάλη απόφαση! fasi 6i
fasi 6i
Πραγματικά συγχαρήτηρια αν είσαι κοπέλα και έχεις φτάσει έναν άντρα στην φάση 6! Είσαι σίγουρα η κατάλληλη γυναίκα, καθώς για το seχ μπορεί να θεωρήσαι καλή, αλλά για σύντροφος είναι πολύ πιο δύσκολο να επιλεγείς.

Για περισσότερες συμβουλές σχέσεων δες εδώ!

Φάση 7η: Σχέση 
sxesi
Μετά από ένα συνεχή αγώνα πολλών ημερών, ήρθε η ώρα της σχέσης. Προσοχή όμως ο άντρας δεν δένει ποτέ τον γαϊδαρό του και  ο αγώνας δυστυχώς συνεχίζεται!!!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου