Bρετανίδα δημοσιοποιεί το θανατηφόρο τροχαίο του γιου της για να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς

Ο 38χρονος δικυκλιστής κατέγραψε το θάνατό του με την κάμερα στο κράνος του     Magnify Image      Ο 38χρονος Ντέιβιντ Χολμς σκοτώθηκε
τον Ιούνιο του 2013 όταν ενώ οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα ένα όχημα βρέθηκε στο δρόμο του.   Αν και στο σημείο το όριο ταχύτητας ήταν τα 90 χλμ/ώρα, ο Ντέιβιντ οδηγούσε τη μηχανή του με 156 χλμ./ώρα και ο θάνατός του από την σύγκρουση ήταν ακαριαίος. Η μητέρα του 38χρονου έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα GoPro στο κράνος του γιου της  η οποία κατέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος σε λίγα, μοιραία δευτερόλεπτα.   Η κίνηση αυτή γίνεται σύμφωνα με την ίδια σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει όλους τους μοτοσικλετιστές ώστε να υιοθετήσουν πιο υπεύθυνο και προσεκτικό τρόπο οδήγησης.
Magnify Image                                  Το βίντεο που 
μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 7 εκατομμύρια προβολές στο Youtube είναι μέρος μιας ευρύτερης καμπάνιας για την ασφαλή οδήγηση στη Βρετανία. Η μητέρα του 38χρονου δηλώνει πως ελπίζει μέσα από το σοκαριστικό βίντεο με το θάνατο του παιδιού της θα μπορέσει ίσως να προβληματίσει και να αποτρέψει έστω και ένα δυστύχημα που μπορεί να βυθίσει σε πένθος μια ακομη οικογενεια.                                        


                                                                                                                                      
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου